A legenda

Ez az ősrégi blog egy "A Legenda" nevű képregényhez tartozott, ami azóta már egy másik weboldalon folytatja létét. Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor a www.talesfromsomewhere.com oldalon megtalálod.

Látogatók

Mellékszál

2010.12.13. 15:27 :: LasPinter

Az útóbbi időben jelentős mértékben le voltam foglalva, ezért nem jutott sok idő az oldalak készítésére. Ámde, hogy összekössem a kellemest a hasznossal, az elfoglaltságomat is összekötöttem az oldallal.

Szóval magyarul és értelmesen: Készítettem egy apró, egyszerű kis programot, amelyben az egyik mellékszereplő történetét játszhatjátok végig.

Ez egy szöveges játék, tehát senki ne számítson arra, hogy lenyűgöző látványokban lesz része. A program az alábbi link segítségével letölthető.

Letöltés

Ha bármi hiba történik az elindításakor, akkor azt jelezzétek.

2 komment · 2 trackback

Címkék: megjegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://alegenda.blog.hu/api/trackback/id/tr1002513214

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Visita este enlace de retroceso 2017.12.30. 22:38:18

A Simpson család ismét megjósolta a jövőt - emTV.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gazsakusuu 2010.12.14. 08:52:37

Azt a rossebb ez jó ez a program igaz hogy nem egy brutális akciófilm de nekem bejön. Valamikor kéne majd összeülni és még több hülyeséget gyártani. Mikor leszel home?(ja van új sityakom)

LasPinter 2010.12.14. 11:18:44

@gazsakusuu: Hát mondjuk holnap már otthon leszek, és kb hétfő estig otthon is maradok. Amúgy az összeülés megbeszélését megkönnyítené, ha elérhetővé válnál az msn-nek nevezett valamin keresztül.
süti beállítások módosítása