A legenda

Ez az ősrégi blog egy "A Legenda" nevű képregényhez tartozott, ami azóta már egy másik weboldalon folytatja létét. Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor a www.talesfromsomewhere.com oldalon megtalálod.

Látogatók

Megjegyzés

2010.04.19. 08:52 :: LasPinter

Felmerült egy aprócska probléma a hétvégén, méghozzá az, hogy tönkre ment a monitorom. Ez még önmagában nem is jelentene jelentősebb problémát, azonban amíg nincs monitor, nem tudom szerkeszteni az új oldalt (hacsak vakon, monitor nélkül nem csinálom, de az persze nem nagyon valószínű, hogy sikerülne). Amint beszerzek egy újat folytatom az oldalak gyártását.

2 komment

Címkék: megjegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://alegenda.blog.hu/api/trackback/id/tr421933394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gazsakusuu 2010.04.28. 14:50:42

Szia én egy aranyos kinézetű dupla copfos pirospozsgás arcú, még tűsarkúban is csak 145cm magas, szőke hajú cukcsimukcsi cicababa lennék, DE NEM!!! mert izomállat tahó paraszt vagyok aki parasztmetált hallgat úgyhogy nem hivatkozz ilyen baromságokra hanem csinyájjad mán az oldalt mer ha nem akkor dühbe jövök és vasvellára hánylak

LasPinter 2010.04.29. 13:28:04

@gazsakusuu:
Nyugodj meg, már készül az új oldal. És mielőtt még reklamálnál, ennek a szövegnek a beírása nem vett igénybe többet 1 percnél, ami az oldal szerkesztése szempontjából teljesen elenyésző.
süti beállítások módosítása