A legenda

Ez az ősrégi blog egy "A Legenda" nevű képregényhez tartozott, ami azóta már egy másik weboldalon folytatja létét. Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor a www.talesfromsomewhere.com oldalon megtalálod.

Látogatók

Megjegyzés

2012.05.22. 02:11 :: LasPinter

Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni azon kedves látogatóktól, akik a google-ban a prokarióták, vagy az emberi ürülék összetételének keresése közben erre az oldalra bukkantak pár kommentnek köszönhetően és megzavarta lelki nyugalmukat az oldalon található amatőr, képregénynek nevezett valami.

2 komment

Címkék: megjegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://alegenda.blog.hu/api/trackback/id/tr434530855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gazsakusuu 2012.05.22. 21:43:19

Háháháhá nem gondoltam volna hogy ilyen jól sikerült a Göbbelset meghazudtoló ördögi propagandám lehet hogy már csak matek meg fizika képleteket kellenne felsorolnom hogy minden barom idekattintson. Vannak panaszlevelek? Egyébként fasza a történet még jó hogy az oldalon kiírt e-mail elérhetőséged mindig változik ezért nem megállás nélkül eggyen anyáznak:::))))))

LasPinter 2012.06.04. 00:47:24

@gazsakusuu: Az biztos, hogy a propagandád hatékony volt. Eddig szerencsére nagyobb probléma nem volt belőle, de mindíg látom, hogy néhányan idetévelyednek, amiatt, mert rákeresnek valamire, amit itt találnak. Ami végülis nem rossz, mert a képregény mellett még ismeretet is terjeszt, de alapvetően nem ez a célja. :D
süti beállítások módosítása